• Veilig betalen
  • Ster WebwinkelkeurSter WebwinkelkeurSter WebwinkelkeurSter WebwinkelkeurSter Webwinkelkeur
    9,8/10
  • Altijd vers van de kwekerij
  • 1 Maand aangroeigarantie
Ster WebwinkelkeurSter WebwinkelkeurSter WebwinkelkeurSter WebwinkelkeurSter Webwinkelkeur
9,8/10
Haagplanten Gratis bezorgd vanaf €250
Altijd vers van de kwekerij
1 Maand aangroeigarantie

Over Gras & Haag

Gras & Haag is opgericht door Thierry de Quant. Hij is enthousiast geworden door zijn eigen ervaringen met de aanleg en het onderhoud van graszoden en haagplanten. Hij wil dit graag bereikbaar maken voor iedereen met een eigen tuin. Een mooi gazon in elke tuin en hagen als groene erfafscheiding in plaats van een kale schutting. Haagplanten geven ook nog eens een structuur aan de tuin.

Locatie Gras & Haag

Gras & Haag is gevestigd in Zegge, gelegen in het westen van Brabant. In deze regio zijn ook veel kwekers gevestigd van Gras & Haag die hier hun planten kweken, deze hebben wij uitgezocht op basis van de geleverde kwaliteit van de graszoden en haagplanten.

Er vinden regelmatig kwaliteitscontroles plaats. Levering vindt plaats rechtstreeks van kweker naar de klant, zodat de graszoden en haagplanten in goede conditie blijven.

Kwaliteit staat op nummer 1

De graszoden en haagplanten die door Gras & Haag worden verkocht hebben de best mogelijke start gehad. De graszoden worden tijdens de groei goed bemest en gecontroleerd. De haagplanten worden gesnoeid, verplant, bemest en ondersneden (het doorsnijden van de wortels onder de kluit, zodat de plant nieuwe wortels aanmaakt en hierdoor een beter wortelgestel krijgt). Zo is de kluit sterker en zal de plant sneller gaan groeien.

Mocht er dan toch iets misgaan met de planten als ze in de tuin staan, neem dan contact met ons op. Dan zorgen we er samen voor een goede oplossing!

Thierry deelt graag zijn ervaringen en zijn tips met zijn klanten en is bereikbaar via e-mail (info@grasenhaag.nl) en Whatsapp (06 19628333). Voor advies op maat kan je ook het contact formulier invullen!

Kies zelf de leverweek
Veilig betalen
Gratis aanplant advies
Altijd vers van de kwekerij
  • Veilig betalen
  • Altijd vers van de kwekerij
  • Kies zelf de leverweek
  • Gratis aanplant advies

Hulp nodig?

Thierry helpt je graag verder!
Sier Vroegrijkstraat 2a
4735 CN  Zegge
Ma t/m vr: 9:00 - 17:00
Za: 9:00 - 13:00
IdealApplepayKlarnaVisaMastercardAmerican ExpressMaestro
Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen
© 2023 Gras & Haag B.V. | KvK 82795061 | BTW NL862607541B01
leafcrossmenuarrow-down