Gratis aanplant advies
Search

In verband met onze vakantie zijn we telefonisch van 12-7 t/m 21-7 niet bereikbaar. Bestellingen en mailberichten worden wel in behandeling genomen. 

In verband met onze vakantie zijn we telefonisch van 12-7 t/m 21-7 niet bereikbaar. Bestellingen en mailberichten worden wel in behandeling genomen. 

Graszoden laten leggen?

Graszoden laten leggen door de professionals van Gras & Haag? Kies dan voor onze graszoden legservice en geniet doorgaans binnen 14 dagen van een nieuw gazon! Door op “vraag offerte aan” te klikken ontvang je binnen 24 uur een offerte en kan je snel trotse eigenaar zijn van een mooi strak gazon! Vind op deze pagina meer informatie over graszoden laten leggen.

Kwaliteit graszoden voor een scherpe prijs

Bij Gras & Haag begrijpen we dat klanten niet alleen op zoek zijn naar kwaliteit, maar ook naar betaalbaarheid. Daarom hebben wij onze graszoden prijzen zorgvuldig vastgesteld om tegemoet te komen aan verschillende budgetten. Of je nu een kleine tuin hebt of een grote tuin, bij ons vind je de ideale graszoden tegen een scherpe prijs.

Graszoden leggen in de winter

Prijzen graszoden laten leggen

In het volgende overzicht vind je de prijzen voor het leveren en graszoden laten leggen. Met dit overzicht kan je vooraf een berekening maken van de kosten voor de levering van onze graszoden, bemesting van de ondergrond en onze professionele aanleg. Deze prijzen zijn gebaseerd op een ondergrond van zwarte grond die voor 60% vlak is en geen onkruid of puin bevat. Bij afstanden groter dan 35 kilometer vanuit onze vestiging, rekenen wij transportkosten.

Werkzaamheden

Grondbewerking

Arrow footer

Graszoden leggen​

Oplevering

Prijzen graszoden verwijderen

Wanneer wij het nieuwe gazon mogen aanleggen kunnen wij ook het oude gazon verwijderen. Dit doen wij met een graszodensnijder. Deze machine verwijdert het huidige gazon vlak onder de wortels. Dit zorgt ervoor dat wij daarna de ondergrond kunnen bewerken voor het leggen van de graszoden. Indien nodig, frezen wij gratis de ondergrond na het verwijderen van jouw gazon. Frezen houdt in dat de ondergrond machinaal omgewoeld wordt. Hierna volgen we de werkwijze graszoden leggen.

Graszoden kopen

Een graszoden vormt in de kern een matje bestaande uit aarde, wortels en grassprietjes. Onze kwalitatieve graszoden bevatten vooral veel wortels, wat zorgt voor stevigheid en een natuurlijk dicht grasbed aan de bovenkant. Graszoden worden geteeld op uitgestrekte percelen.

Na ongeveer 12 tot 14 maanden is het wortelpakket van het gras sterk genoeg voor de oogst. Met speciale snijmachines worden rolletjes gras gesneden, die bij uitrollen een oppervlakte van 1 m² hebben. Deze rolletjes worden gestapeld op pallets 60 m² tot 70 m² per pallet, waarna ze gemakkelijk getransporteerd en in jouw tuin aangelegd kunnen worden.

Vraag hier je offerte aan!

Oude gazon verwijderen?

Hulp nodig?

Heb je vragen over het laten leggen van graszoden? Wij helpen je graag!

Klantenservice

Bereikbaar van
Ma t/m vr: 9:00 – 17:00
Za: 9:00 – 13:00 (alleen afhalen)

De waardering van grasenhaag.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 138 reviews.
Search